Hva bør du være oppmerksom på når du installerer monitorstangen?

Overvåke stolperer svært vanlige i dagliglivet.Det kan fikse overvåkingsutstyret og utvide overvåkingsområdet.Hva bør man være oppmerksom på ved montering av overvåkingsstolper i svakstrømsprosjekter?Monitorstangprodusenten Qixiang vil gi deg en kort forklaring.

Overvåkingsstang

1. Det grunnleggende stålburet skal fikses midlertidig

Pass på at takplanet til stålburfundamentet er horisontalt, det vil si mål med en nivålinjal i vertikal retning av fundamenttaket, og observer at luftboblen må være i midten.Planheten til betongstøpeoverflaten til monitorstolpens fundament er mindre enn 5 mm/m, og nivået på de innebygde delene av den vertikale stolpen bør holdes så langt som mulig.

2. Den forhåndsinnebygde dysen bør forsegles med plastpapir eller andre materialer på forhånd

Å gjøre det kan forhindre at betongen trenger inn i det innebygde røret og forårsake at det innebygde røret blokkeres;etter at fundamentet er hellet, må overflaten av fundamentet være 5 mm til 10 mm høyere enn bakken;betongen må herdes i en periode for å sikre at betongen kan oppnå en viss monteringsstyrke.

3. Gjengen over flensen til ankerbolten til den innebygde delen er godt pakket for å forhindre skade på gjengen

I henhold til installasjonstegningen av de innebygde delene, plasser de innebygde delene av overvåkingsstangen riktig, og sørg for at armens utstrekningsretning er vinkelrett på oppkjørselen eller bygningen.

4. Betong bør bruke C25 betong

Når monitorstolpen er installert på byveien, er betongen som brukes til de innebygde delene C25-betong, slik at vindmotstanden til overvåkingsstolpen blir bedre.

5. Må være utstyrt med jordledning

Det skal monteres jordledning ved montering av monitorstolpe, og jordledningen må også legges i bakken.

6. Fast flens

Hvis flensen på monitorstangen ikke er ordentlig festet, vil den lett bli skadet.Under installasjonen skal flensen festes i henhold til monteringstegningen.

7. Unngå stående vann

Betongstøpeoverflaten til monitorstangen er høyere enn bakken, for å forhindre vannakkumulering i regnværsdager.

8. Sett opp håndhullet godt

Når ledningslengden til monitorstangen er lengre enn 50 meter, må det monteres et håndhull.De fire veggene i håndhullet skal dekkes med sementmørtel for å hindre fare for innsynkning.

Hvis du er interessert i monitor pole, velkommen til å kontakte monitor pole produsent Qixiang tilLes mer.


Innleggstid: 26. mai 2023